Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
11.05.2021 Léčba
Inosinum pranobexum - jak léčí viry...
Léky Groprinosin, Neosine, Eloprine. Dovolte nám sdělit Vám o tomto léku informace nad rámec příbalového letáku. ... číst celé
09.05.2021 Léčba
Jak lze neutralizovat poškození vakcínami mRNA
Při současném tlaku na vakcinaci proti COVID-19, viru, který má 99,9% míru zotavení, považuji za důležité diskutovat o praktických způsobech „detoxu“ ... číst celé
07.02.2021 Léčba
Oxid dusnatý jako lék proti Covid-19
L-citrulin je aminokyselina, kterou ledviny přemění na L-arginin a ten se poté v těle přemění na oxid dusnatý. L-arginin je častá látka v přípravcích ... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas obchodní společnosti KEJVAL Corporation - CZ, s.r.o. se sídlem Chudenická 1059/30, Praha 10 - Hostivař, 10200; identifikační číslo: 07545649 zapsané v obchodním rejstříku vedeném při MS v Praze, oddíl C, vložka 302835; pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese https://1245847100.s5.eshop-rychle.cz (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu obchod.lnt@gmail.com s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Inosinum pranobexum - jak léčí viry...
11.05.2021 Léčba
Inosinum pranobexum - jak léčí viry...
Léky Groprinosin, Neosine, Eloprine. Dovolte nám sdělit Vám o tomto léku informace nad rámec příbalového letáku. ... číst celé
Jak lze neutralizovat poškození vakcínami mRNA
09.05.2021 Léčba
Jak lze neutralizovat poškození vakcínami mRNA
Při současném tlaku na vakcinaci proti COVID-19, viru, který má 99,9% míru zotavení, považuji za důležité diskutovat o praktických způsobech „detoxu“ ... číst celé
Oxid dusnatý jako lék proti Covid-19
07.02.2021 Léčba
Oxid dusnatý jako lék proti Covid-19
L-citrulin je aminokyselina, kterou ledviny přemění na L-arginin a ten se poté v těle přemění na oxid dusnatý. L-arginin je častá látka v přípravcích ... číst celé
Covid-19 - domácí vakcína
Covid-19 - domácí vakcína
...Na jaře 2020 - na vrcholu první vlny pandemie - publikovali vědecky podložené a mimořádně užitečné informace o COVID-19 procelý svět. číst celé
Platební brána ComGate

platební brána ComGate

 
 
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz