Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
11.05.2021 Léčba
Inosinum pranobexum - jak léčí viry...
Léky Groprinosin, Neosine, Eloprine. Dovolte nám sdělit Vám o tomto léku informace nad rámec příbalového letáku. ... číst celé
09.05.2021 Léčba
Jak lze neutralizovat poškození vakcínami mRNA
Při současném tlaku na vakcinaci proti COVID-19, viru, který má 99,9% míru zotavení, považuji za důležité diskutovat o praktických způsobech „detoxu“ ... číst celé
07.02.2021 Léčba
Oxid dusnatý jako lék proti Covid-19
L-citrulin je aminokyselina, kterou ledviny přemění na L-arginin a ten se poté v těle přemění na oxid dusnatý. L-arginin je častá látka v přípravcích ... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas obchodní společnosti KEJVAL Corporation - CZ, s.r.o. se sídlem Chudenická 1059/30, Praha 10 - Hostivař, 10200; identifikační číslo: 07545649 zapsané v obchodním rejstříku vedeném při MS v Praze, oddíl C, vložka 302835; pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese https://1245847100.s5.eshop-rychle.cz (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Inosinum pranobexum - jak léčí viry...
11.05.2021 Léčba
Inosinum pranobexum - jak léčí viry...
Léky Groprinosin, Neosine, Eloprine. Dovolte nám sdělit Vám o tomto léku informace nad rámec příbalového letáku. ... číst celé
Jak lze neutralizovat poškození vakcínami mRNA
09.05.2021 Léčba
Jak lze neutralizovat poškození vakcínami mRNA
Při současném tlaku na vakcinaci proti COVID-19, viru, který má 99,9% míru zotavení, považuji za důležité diskutovat o praktických způsobech „detoxu“ ... číst celé
Oxid dusnatý jako lék proti Covid-19
07.02.2021 Léčba
Oxid dusnatý jako lék proti Covid-19
L-citrulin je aminokyselina, kterou ledviny přemění na L-arginin a ten se poté v těle přemění na oxid dusnatý. L-arginin je častá látka v přípravcích ... číst celé
Covid-19 - domácí vakcína
Covid-19 - domácí vakcína
...Na jaře 2020 - na vrcholu první vlny pandemie - publikovali vědecky podložené a mimořádně užitečné informace o COVID-19 procelý svět. číst celé
Platební brána ComGate

platební brána ComGate

 
 
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz